reklama

Rybka schovaná

Môže byť schovaná v jaskyni, v dierke, v močiari, v stane, v spacáku, alebo aj v alobale. Super na tomto celom je, že najťažšia vec z celého receptu je asi krájanie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Všetko sa pokrája a potom sa už len vrství. Podľa chuti. Podľa nálady. Podľa času.

Rybku (bielu, hnedú, čerstvú, mrazenú) si umyjeme, osolíme, okoreníme, ja mám rada na rybe aj červenú papriku.

Natrháme dostatočne veľké kusy alobalu. Na spodok dáme vrstvu póru, potom vrstvu mrkvy postrúhanej, na jemno nakrájané zemiaky, a rajčiny. A takto podobne vrstvíme. Ak už nemáme čo vrstviť, prikryjeme to celé vyššie spomínanou rybou, dáme do rúry piecť a čakáme, kým zemiaky nie sú upečené (cca 30-40 minút), záleží od hrúbky pokrájania. No a samozrejme priebežne pri vrstvení solíme, koreníme a navrch môžeme hodiť kvapôčku oleja.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu
Zuzana Žabčíková

Zuzana Žabčíková

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

day by day, what you do is who you become.... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu