Rýchla rybka

Autor: Zuzana Žabčíková | 4.8.2011 o 18:21 | (upravené 4.8.2011 o 18:32) Karma článku: 5,33 | Prečítané:  1392x

Vo štvrtok na večeru podľa môjho skromného názoru nie je potrebné mäso. Žalúdky už pomaličky pripravujeme na víkendové obžieranie, spamätávajú sa z obedových menučiek, čo jedávame počas týždňa v práci, a preto je ideálny stav vo štvrtok dať si rybu.

Je rýchlo hotová, ľahko stráviteľná a dobrá :-)

Na plech si poukladáme pokrájané plátky rajčiny, na rajčiny naukladáme kúsky ryby, posolíme a okoreníme, posypene posekanými píniovými orechami (tie som v obchode nenašla, tak som nahradila nesolenými natur mandľami), a zelenými olivami, trošku zakvapkala olejom, a dala piecť pri 200 stupňoch na 15 minút. Rybke veľa netreba :-)

IMG_6966.JPG

no a keď už som mala rozpálenú rúru, tak som upiekla čokoládové mafiny s marhuľami :-)

IMG_6967.JPG

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Súdy v Trenčíne odmietajú riešiť Galkovu kauzu odpočúvania

Obžaloba na bývalého šéfa Vojenského obranného spravodajstva Pavla Brychtu leží na súde od februára 2016. Najvyšší súd mu teraz prikázal konať.

KOMENTÁRE

Česi mieria do čiernej diery Európy. Všetko pre korunu

Je možné, že šanca ľahkého vstupu do eurozóny zmizne.

AUTO

Anketa o Svetové auto roka 2018 sa ponesie v znamení SUV

Posledný ročník vyhral Jaguar F-Pace.


Už ste čítali?