Rýchla rybka

Autor: Zuzana Žabčíková | 4.8.2011 o 18:21 | (upravené 4.8.2011 o 18:32) Karma článku: 5,33 | Prečítané:  1387x

Vo štvrtok na večeru podľa môjho skromného názoru nie je potrebné mäso. Žalúdky už pomaličky pripravujeme na víkendové obžieranie, spamätávajú sa z obedových menučiek, čo jedávame počas týždňa v práci, a preto je ideálny stav vo štvrtok dať si rybu.

Je rýchlo hotová, ľahko stráviteľná a dobrá :-)

Na plech si poukladáme pokrájané plátky rajčiny, na rajčiny naukladáme kúsky ryby, posolíme a okoreníme, posypene posekanými píniovými orechami (tie som v obchode nenašla, tak som nahradila nesolenými natur mandľami), a zelenými olivami, trošku zakvapkala olejom, a dala piecť pri 200 stupňoch na 15 minút. Rybke veľa netreba :-)

IMG_6966.JPG

no a keď už som mala rozpálenú rúru, tak som upiekla čokoládové mafiny s marhuľami :-)

IMG_6967.JPG

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Ako odhaliť šmejdov ešte pred konaním akcie a čo spraviť s výrobkami

Zmluvy, ktoré človek podpíše na nelegálne usporiadanej akcii, neplatia.

PLUS

Zločin po slovensky: Ako zomrela Mária?

Temný zločin zo 60. rokov ožíva vďaka novinárovi Jánovi Čomajovi.


Už ste čítali?