Kuracie lasagne

Autor: Zuzana Žabčíková | 17.9.2011 o 11:06 | (upravené 17.9.2011 o 15:32) Karma článku: 4,44 | Prečítané:  1304x

Toto je jedlo je super, môže sa variovať podľa chutí rodinných príslušníkov, alebo podľa individuálnych potrieb. Mne osobne sa forma mletého mäsa nepáči, preto som v tomto prípade kuracie mäso len nadrobno pokrájala. (viem, viem, má tam ísť mäso pomleté).

Mne osobne sa forma mletého mäsa nepáči, preto som v tomto prípade kuracie mäso len nadrobno pokrájala. (viem, viem, má tam ísť mäso pomleté).

12 plátov lasagní som dala variť do vriacej vody.

Medzitým som pokrájala cibuľu, cesnak, a opražila na oleji. Pridala som nadrobno pokrájané kuracie mäso, trochu podusila, a pridala rajčiny, pokrájané na kúsky. Podusila som to cca 25 minút. Samozrejme nesmie chýbať soľ, korenie, bazalka.

Po cca 25 minútach, keď sú rajčiny vo forme šťavy, pridala som jednu sladkú smotanu a biely jogurt, poriadne spolu premiešala, nechala trošku prejsť varom a odstavila.

No a potom sa už len vrství. Vrstva lasagní, vrstva mäsovej zmesi, postrúhaný syr, lasagne, mäso, syr...Až pokým všetko neuložíme na plech.

Skončíme tak, aby sme plech prikryli lasagnami, posypeme strúhaným tvrdým syrom a pokrájanou mozzarellou a dáme peicť na cca 30 minút. Do opálena. Záleží už u každého individuálne.

IMG_6991.JPG

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Nové pravidlá zásadne ovplyvnia ľudí. Dlžníkov aj exekútorov

Sociálna poisťovňa môže siahnuť na účet dlžníka aj bez exekútora, bezvýsledne exekúcie sa musia zastaviť.

KOMENTÁRE

Fico radí socialistom ako byť populárnejší

Toto má byť lekcia z postkomunistickej Európy?


Už ste čítali?