Rybka schovaná

Autor: Zuzana Žabčíková | 7.9.2011 o 18:53 | (upravené 17.9.2011 o 17:28) Karma článku: 2,84 | Prečítané:  822x

Môže byť schovaná v jaskyni, v dierke, v močiari, v stane, v spacáku, alebo aj v alobale. Super na tomto celom je, že najťažšia vec z celého receptu je asi krájanie.

Všetko sa pokrája a potom sa už len vrství. Podľa chuti. Podľa nálady. Podľa času.

Rybku (bielu, hnedú, čerstvú, mrazenú) si umyjeme, osolíme, okoreníme, ja mám rada na rybe aj červenú papriku.

Natrháme dostatočne veľké kusy alobalu. Na spodok dáme vrstvu póru, potom vrstvu mrkvy postrúhanej, na jemno nakrájané zemiaky, a rajčiny. A takto podobne vrstvíme. Ak už nemáme čo vrstviť, prikryjeme to celé vyššie spomínanou rybou, dáme do rúry piecť a čakáme, kým zemiaky nie sú upečené (cca 30-40 minút), záleží od hrúbky pokrájania. No a samozrejme priebežne pri vrstvení solíme, koreníme a navrch môžeme hodiť kvapôčku oleja.

IMG_6975.JPG

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Nové pravidlá zásadne ovplyvnia ľudí. Dlžníkov aj exekútorov

Sociálna poisťovňa môže siahnuť na účet dlžníka aj bez exekútora, bezvýsledne exekúcie sa musia zastaviť.

KOMENTÁRE

Fico radí socialistom ako byť populárnejší

Toto má byť lekcia z postkomunistickej Európy?


Už ste čítali?