Rýchla rybka

Autor: Zuzana Žabčíková | 4.8.2011 o 18:21 | (upravené 4.8.2011 o 18:32) Karma článku: 5,33 | Prečítané:  1374x

Vo štvrtok na večeru podľa môjho skromného názoru nie je potrebné mäso. Žalúdky už pomaličky pripravujeme na víkendové obžieranie, spamätávajú sa z obedových menučiek, čo jedávame počas týždňa v práci, a preto je ideálny stav vo štvrtok dať si rybu.

Je rýchlo hotová, ľahko stráviteľná a dobrá :-)

Na plech si poukladáme pokrájané plátky rajčiny, na rajčiny naukladáme kúsky ryby, posolíme a okoreníme, posypene posekanými píniovými orechami (tie som v obchode nenašla, tak som nahradila nesolenými natur mandľami), a zelenými olivami, trošku zakvapkala olejom, a dala piecť pri 200 stupňoch na 15 minút. Rybke veľa netreba :-)

IMG_6966.JPG

no a keď už som mala rozpálenú rúru, tak som upiekla čokoládové mafiny s marhuľami :-)

IMG_6967.JPG

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Nové pravidlá zásadne ovplyvnia ľudí. Dlžníkov aj exekútorov

Sociálna poisťovňa môže siahnuť na účet dlžníka aj bez exekútora, bezvýsledne exekúcie sa musia zastaviť.

KOMENTÁRE

Fico radí socialistom ako byť populárnejší

Toto má byť lekcia z postkomunistickej Európy?


Už ste čítali?